Skip links

SOS Fundació Ateneu Sant Roc

La Fundació Ateneu Sant Roc està vivint una de les situacions més complicades dels últims anys. El conflicte institucional ha originat el bloqueig del fons social, i té un impacte molt alt que posa en risc el desenvolupament de diversos projectes educatius, socials i culturals adreçats a infants, joves i adults en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social.

Ens consta que aquest no és l’únic cas, doncs fins a 503 entitats de diferents àmbits d’acció social també estan vivint aquesta situació. De fet, totes porten des de gener duent a terme les seves activitats confiant en uns recursos que potser no arribaran. Per al 2018 l’Ateneu necessita que la seva quota d’ingressos privats sigui encara major ja que el fons públic és insuficient per cobrir les seves despeses.

Per tots aquests motius, el proper 29 de novembre a les 11’45h us convoquem, com a dirigents d’empreses de Badalona, a l’acte que tindrà lloc a l’Ateneu Sant Roc (c/ Cáceres 34-36. Badalona) per presentar-vos aquesta entitat i l’anàlisi del seu impacte social (SROI, la creació de valor al territori a partir dels ajuts econòmics que es reben). La cloenda de l’acte serà a càrrec del sr. Antoni Cañete, secretari general de PIMEC, i després hi haurà un aperitiu a on poder fer networking amb responsables d’alt nivell de les principals empreses badalonines.

Des d’aquí vull fer una crida a tot el teixit empresarial de la nostra ciutat demanant el vostre compromís i ajuda a un dels barris més desfavorits. Amb aquest gest, aconseguirem que Badalona sigui una ciutat millor i més productiva.

Us hi esperem!

Josep Mª Puente i Fluvià
President Febpimec

 

NOTA: Confirmar assistència via e-mail a Marta Gil (comunicacion@menarini.es)
Hi haurà pàrquing a l’INS Eugeni d’Ors (Av. del Maresme 192. Badalona) i persones que us acompanyaran fins l’Ateneu.

Dimecres 29 de novembre de 2017

– 11:45h –
Benvinguda i agraïments
Salvador Pons. Conseller General Manager de Grupo Menarini

– 12:00h –
Presentació de la Fundació Ateneu Sant Roc. Salvador Figuerola.
Director Fundació Ateneu Sant Roc

– 12:20h –
Impacte social: SROI
Representant de la consultora INVENIES

– 12:45h –
Debat

– 13:00h –
Cloenda Antoni Cañete.
Secretari General de PIMEC.

En acabar l’acte farem networking amb un aperitiu servit per l’escola de restauració dins de la Fundació Formació i Treball de Càritas que dóna oportunitats a persones en risc d’exclusió social.