Skip links

FEBPIMEC

La Federació Empresarial de Badalona és, des del 1977, el representant genuí dels empresaris de Badalona, com a organització intersectorial pròpia del territori, a on poder obtenir assessorament, informació, formació i, sobretot, la defensa de l’empresariat.

La nostra raó de ser és la defensa de l’empresariat davant l’administració local i les institucions autonòmiques i generals. Fem sentir la nostra veu davant les problemàtiques que el sector empresarial badaloní pateix o podria patir.

Som l’agent social i econòmic reconegut per representar les pimes i autònoms als fòrums de consulta i debat de l’Administració autonòmica, de l’Estat i d’Europa de manera transversal, en tot el territori i en l’àmbit de tots els sectors. PIMEC és una organització econòmicament independent, el que significa un model únic a l’estat Espanyol entre les associacions de les seves característiques. Des de PIMEC representem totes les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya amb l’objectiu de defensar-los i oferir-los suport per a ser més competitives i continuar sent el motor de l’economia.

Formem part de l’associació de petites i mitjanes empreses europea, UEAPME, ocupem vicepresidència. A més, tenim acords amb altres col·lectius empresarials arreu del món. La nostra responsabilitat i vocació per aconseguir fer-vos més forts i més competitius en el marc d’un mercat global i sense fronteres, passa per la realització d’una dobletasca institucional de defensa dels interessos i els valors de la pime i dels autònoms, alhora oferir suport operacional a través dels nostres serveis.

Associa't

JUNTS SOM MÉS FORTS

Un model de patronal ÚNIC

Al 2014 vam signar un conveni de col·laboració amb PIMEC pel qual ens afiliàvem a la patronal i passàvem a representar-la a la demarcació de Badalona, Tiana i Montgat, juntament amb PIMEC Maresme-Barcelonès Nord.

Creiem que els reptes de les nostres empreses necessiten una nova forma d’entendre el model associatiu, i això és el que hem fet. Amb PIMEC defensarem conjuntament les empreses del territori per a fer-les més competitives i més fortes.

La Federació pertany a ...

PIMEC és la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya

Que és l’organització que agrupa als empresaris de tot Catalunya.

Com a membre de la Junta de Foment del Treball

Des del setembre de 1995 la Secretaria general de la FEB és ubicada a l’edifici del Badalona Centre Internacional de Negocis.