Skip links

FEB-PIMEC inicia una ronda de contactes amb el nou govern municipal i l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol

FEB-PIMEC per mitjà del seu president Josep M. Puente, el seu president d’honor Joaquim Padrós i el delegat territorial Damià Fernández, han mantingut una reunió en línia amb el nou alcalde de Badalona Sr. X Garcia Albiol i amb la regidora Rosa Bertran per tal de transmetre inquietuds i reexions per dinamitzar l’activitat econòmica a la ciutat en aquests moments tan complicats per les empreses, autònoms i comerços de la ciutat.

Josep M. Puente ha insistit que totes les accions que el consistori pugui dur a terme tindran tot l’ajut i suport de FEB-PIMEC i, sobretot, remarca que siguin accions que es facin d’una manera “urgent, real i directe”.

D’aquesta manera, la Federació Empresarial de Badalona comença, així, una línia de col·laboració amb el nou govern municipal per tal de donar tot el suport a empreses, comerços i autònoms de la ciutat. Segons Puente, és en aquest moment quan la col·laboració publico-privada és més vital que mai per poder donar resposta, en els propers dies i setmanes a tot el teixit empresarial i industrial de la ciutat.