Skip links

FEB PIMEC reparteix termòmetres digitals clínics a les empreses de Badalona

FEB PIMEC està repartint mascaretes a les empreses sòcies de la patronal, i a partir d’aquest dimarts també reparteix termòmetres digitals clínics de detecció ràpida de la temperatura.

Aquestes dues iniciatives s’emmarquen dins d’una campanya solidària de la Fundació Pimec que té l’objectiu de protegir la salut de les persones empresàries i treballadores de les pimes catalanes en la tornada progressiva a l’activitat.

D’aquesta manera, les empreses i els autònoms socis de Pimec a la Catalunya Central poden demanar mascaretes de manera totalment gratuïta a través de la web específica creada per a la iniciativa, i tot seguit poden recollir-les a la delegació de Pimec a Manresa. I a partir d’aquest dimarts, les empreses sòcies poden fer el mateix amb els termòmetres digitals clínics de detecció ràpida de la temperatura sense contacte, que ajuden a identificar possibles casos de Covid-19.

Pimec va ser el primer i únic agent econòmic a oferir moratòria en les quotes dels seus associats, i durant aquestes setmanes la Fundació Pimec està posant a disposició de les pimes mascaretes i termòmetres per tal de dotar-les d’eines de protecció i prevenció davant la covid-19 i, d’aquesta manera, promoure la bona salut dels treballadors i les empreses en aquest context de crisi sanitària i econòmica.