Skip links

Puente surt reforçat com a president de FEB-PIMEC 4 anys més

Obté el suport més alt en la història de la patronal apostant per donar més serveis als associats amb l’acord amb PIMEC

Ha desenvolupat un pla d’accions per dinamitzar l’economia local conjuntament amb sindicats i agents socials

Badalona, 17 de juny del 2016
FEB-PIMEC ha reescollit pels propers 4 anys al badaloní Josep Maria Puente com a president de la patronal local. Aquest dijous s’ha celebrat l’Assamblea Anual on, precisament, s’ha centrat en la revalidació de la candidatura de Puente.

Un cop arribat aquest punt en qüestió i recollides les delegacions de vot i realitzant la votació dels assistents s’ha procedit al recompte total de vots i s’ha determinat que l’empresari badaloní ha estat reelegit president de la FEB amb 111 vots, el suport més alt obtingut per un candidat i unanimitat absoluta entre els assistents a l’assemblea.

En el seu discurs ha destacat, entre d’altres punts, la excel•lent relació amb Pimec, fet que permet a les empreses del territori tenir un molt ampli ventall de serveis al seu abast així com
més gran representativitat davant les institucions, desitjant que de mica en mica tot aquest canvis es vagin afiançant entre les empreses i institucions del territori.

El president s’ha mostrat molt ambiciós en els projectes per aquest propers anys a favor de les empreses i empresaris del territori de la seva defensa i la seva representativitat. També s’ha mostrat disposat a treballar amb els sindicats i altres agents locals per tirar endavant tot un seguit de mesures per dinamitzar l’economia de Badalona com: afavorir el pull biomèdic de Can Ruti, desenvolupar polítiques que afavoreixin models de negoci turístic, donar un impuls als polígons industrials, suport directe a les petites i micro-empreses, un pla d’accions per la millora de la mobilitat estratègica del territori, foment al comerç de proximitat i finalment el desenvolupament de plans estratègics pel desenvolupament de l’Eix Besòs.