Skip links

Espai114, El Business Center de Badalona

Sobre nosaltres

L’Espai 114 és una iniciativa que neix de la mà de Lladó Grup Consultor: un despatx professional format per advocats, economistes i profesionals de diferents àmbits empresarials. Lladó Grup Consultor és una consultoria amb més de 60 anys de recorregut i prestigi, que ofereix serveis integrals a l’empresa i els seus empresaris.Destaquen per anticipar-se a possibles problemàtiques i necessitats dels clients i per exercir la seva activitat amb ètica i bones pràctiques professionals.

 

Missió, visió i valors

A l’Espai 114 tenim la missió d’oferir a la Ciutat de Badalona i a les seves àrees d’influència, un espai de suport per als empresaris i emprenedors, on poder gaudir dels diferents serveis de centre de negocis, consultoria i espai de coworking, sempre tenint presents els valors de serveis integrals, la disponibilitat, la flexibilitat i la innovació. Tot això es vol realitzar sota la visió de convertir-nos en un Centre de Negocis i Coworking de referència a Badalona.

 

Coworking

L’espai coworking de Lladó Grup Consultor és un espai modern, dinàmic, tecnològic i innovador. La seva funció principal és la de convertir-se en un viver d’empreses: un local complet, ampli i lluminós preparat per satisfer totes les necessitats que un emprenedor o treballador freelance ha d’assolir per desenvolupar la seva feina.

 

La Sala

Un espai polivalent on tot pot ser possible. La sala és una zona adherida a l’Espai 114, situada a la planta inferior. Un espai diàfan dissenyat especialment per assolir funcions diverses, i adaptar-se als canvis i a tot tipus de necessitats.