Skip links

L’alcaldessa i el regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible visiten l’empresa Eines Canela dedicada a la fabricació d’eines de tall i metall

La trobada s’emmarca en el pla de visites que el Govern municipal fa a les empreses de la ciutat, a la que també ha assistit el president d’honor de la FEB, Joaquim Padrós.

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha visitat aquest dijous les instal·lacions de l’empresa Eines Canela fabricant d’eines de tall i metall i líder europeu d’eines de fresat, tornejat, roscat i trossejat.

En el recorregut per les oficines i el magatzem han acompanyat l’alcaldessa, el segon tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas; el gerent de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), Faustino Marín i el president honorífic de la Federació d’Empresaris de Badalona, Joaquim Padrós. La trobada s’emmarca en el pla de visites que el Govern municipal fa a les empreses de la ciutat. En el marc de la visita, l’alcaldessa i el regidor també s’han reunit amb els directors generals, Silvia i Àlex Canela.

El grup Canela va ser fundat l’any 1967 per Ramon Canela i la seva esposa Maria Rosa Vinyes. Actualment té les fàbriques a Arenys de Munt i Arenys de Mar tot i que les oficines i el magatzem es troben al polígon Les Guixeres de Badalona. L’empresa té un centenar de treballadors i seus a Alemanya, Estats Units, Malàisia, Portugal i Xile tot i que el 70% de la producció s’exporta a Europa.