Skip links

Dinar d’empresaris de FEB-PIMEC amb l’alcaldessa de Badalona

La celebració del tradicional dinar d’estiu de la Federació Empresarial de Badalona, FEB-PIMEC, va resultar amb un balanç positiu del curs econòmic.
Els empresaris de Badalona demanen a l’Ajuntament agilitat per a no perdre oportunitats i generar noves possibilitats de treball.
Durant la reunió es va comptar amb la presència de la junta directiva, encapçalada pel seu president, Josep Maria Puente. També va comptar amb la companyia de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, qui va ésser present durant tot l’acte.
Abans de començar el dinar van tenir lloc les declaracions als mitjans de comunicació, on es va comptar amb la presència de la Televisió de Badalona.
Entre tots els propòsits que es van posar sobre la taula, es va parlar de millorar les infraestructures per a generar noves oportunitats de treball tant per a treballadors com empleats, per evitar la pèrdua d’oportunitats respecte altres poblacions a la demarcació de Barcelona. En aquest sentit s’ha posat l’accent en totes les vies de desenvolupament econòmic de Can Ruti i s’ha insistit en agilitzar la implantació de noves empreses biomèdiques.