Skip links

La FEB organitza un esmorzar amb un expert en comunicació no verbal

La Federació Empresarial de Badalona ha organitzat un Esmorzar FEB amb el Morfopsicòleg i Coach, Emili Castell Blanch. Castell Blanch és especialista en comunicació no verbal i Llicenciat en Antropologia, Diplomat Dr. de Desenvolupament i Investigació, Cap d’Imatge i Director de Recursos Humans de Cubana d´Aviació i assessor de professionals del món de l’Empresa i la política. També ha col·laborat com a pèrit forense amb detectius privats, com l’associat badaloní i director de l’agència Brinvest, Jordi Brinyol.

En el tradicional esmorzar de la FEB el professor ha explicat que el 93% del missatge que percep un interlocutor és la comunicació no verbal respecte el 7% del missatge verbal que transmetem. Emili Castell Blanch també ha fet un recorregut per la història d’aquesta disciplina que data de l’antiga Grècia clàssica a través d’un recull d’anècdotes i exemples pràctics.

La sessió ha culminat amb una petita classe magistral sobre com interpretar el rebuig del nostre interlocutor al moment de donar-nos la mà. Un acte que fem aproximadament unes 400.000 vegades al llarg de la nostra vida.