Skip links

BRManager

El portal web BRManager i la Federació Empresarial de Badalona han arribat a un acord de col·laboració perquè el soci de la FEB es benefici d’un descompte* d’un 28% en els serveis premiums anuals. BRManager és un portal creat pels empresaris badalonins Carlos Borda i Jesús Rojo en què els seus usuaris poden exposar els seus projectes d’expansió comercial, així com poder publicar les cerques de recursos humans que els són necessaris en cada moment. El portal respon a una necessitat creixent entre les empreses que volen internacionalitzar-se però que no saben per on començar en el país de referència escollit i necessiten trobar tota mena de complicitats i contactes per desenvolupar la seva iniciativa empresarial.

Tot això en un entorn net de publicitat i obert al món, sense limitacions de fronteres o d’idiomes, ja que la seva intenció és anar obrint franquícies del portal en diferents països. BRManager, vol ser una referència a nivell mundial, ja sent-ho en els països de parla hispana com primer pas, havent aconseguit ja en aquests moments, a només 6 mesos de la seva obertura, més de 12.000 visites mensuals, 500 altes mensuals, uns 200 projectes reals i uns 2.500 usuaris.

La Federació Empresarial de Badalona ofereix a tots els associats un descompte del 28% en l’alta del portal BRManager.

Tots els associats de la FEB es beneficien d’un descompte sobre la quota premium (140€ anuals més impostos) d’un 28% (100€ impostos a part).

*Per poder-se beneficiar del descompte cal introduir el “codi partner” de la FEB:  ES007001

Notícies relacionades