Skip links

La FEB convida als seus associats a sumar-se a les activitats del Port

Aquest cap de setmana el Port de Badalona acull dues cites esportives de primer nivell en les seves instal.lacions concentrades el diumenge: una regata de rem català i del Mediterrani i la cursa popular “Els V de Badalona” que celebra la tercera edició.

Les Montses pugen al quetx i s’escalfa motors del Cantaquetx

Dissabte 27 d’abril torna a haver-hi sortida del quetx, que en aquesta ocasió té la intenció de pujar a bord el màxim de “Montses”. I informar que el  cap de setmana del 4 de maig s’estrena una nova modalidat de passejada pel litoral liderada per la secció de cultura Cantaquetx, que  consisteix en sortir a la posta del sol i aprendre cançons marineres. Ja podeu fer les vostres reserves en l’apartat del quetx del portal de Marina Badalona i consultar el calendari de propostes de maig i juny.

Diumenge, regata de rem

Pel que fa al rem,  diumenge les aigües de davant del dic de recer del Port de Badalona acolliran  la primera regata inclosa en la lliga de llagut català, cita que també servirà com a regata preparatòria per als campionats de Catalunya i d’Espanya de Llaüt del Mediterrani.Aquesta cita esportiva, organitzada pel Club de Rem Badalona, el Club Natació Badalona i el Club Nàutic Betulo, compta amb la col·laboració de Marina Badalona. La regata està organitzada en quatre carrils de 350 metres d’extensió. La primera regata iniciarà  la competició cap a les 9.30 hores i les regates s’aniran seguint de manera ininterrompuda fins que competeixen les diferents categories de cadets i veterans (que faran 2 llargs de 700m) i de sèniors i juvenils (que faran 4 llargs de 1.400 metres).

I també diumenge, “Els V de Badalona”

La mateixa jornada de diumenge, i gairebé de manera paral.lela, se celebrarà en el recinte portuari, però pels seus molls i vials, la quarta edició de la cursa “Els V de Badalona”. En aquesta cita,  la Unió Gimnàstica Esportiva (UGE) de Badalona, amb la col.laboració de Marina Badalona, entre d’altres, són els que han organitzat per tercera vegada, amb un important èxit de convocatòria (les inscripcions s’han hagut de tancar amb 1.400 persones).