Skip links

Grupo BG Media guanya el Premi OpenArtAwards amb “Solidaritat sobre Rodes”

En l’edició dels OpenArtAwards d’aquest any 2023 que es va celebrar a l’Institut Francès de Nàpols el passat divendres 9 de juny, la reconeguda agència de màrqueting i comunicació Grupo BG Media va guanyar el premi en la categoria “No profit” -sense ànim de lucre-. Aquest guardó reconeix els projectes més destacats en els camps del màrqueting, comunicació, disseny i publicitat.

Grupo BG Media va presentar la seva candidatura enguany pel projecte “Solidaritat sobre Rodes” en col·laboració amb el pilot del Dakar Gerard Farrés, també conegut com “Farreti”, i l’Hospital de Nens de Barcelona. L’objectiu d’aquesta iniciativa era recaptar fons per a ajudar als nens i nenes més necessitats.

Grupo BG Media va aconseguir destacar-se i guanyar en la seva categoria. Aquest premi representa el màxim reconeixement al gran treball realitzat, principalment per tot l’equip de l’Hospital de Nens de Barcelona, pel Gerard Farrés per unir-se a aquest orgullós projecte i per tot l’equip de Grupo BG Media.

L’agència va expressar el seu agraïment a tots els patrocinadors que van donar suport a aquest projecte solidari, contribuint així al seu èxit.

Amb aquest nou guardó, Grupo BG Media continua consolidant-se com una agència referent en l’àmbit del màrqueting i la comunicació, reafirmant el seu compromís amb l’excel·lència i la responsabilitat social.