Skip links

FEB-PIMEC assisteix a la presentació del nou Hospital Quirónsalud Badalona abans de la seva obertura

El grup Quirónsalud, empresa col·laboradora de la FEB,  ha presentat la societat civil i al teixit empresarial de Badalona el seu nou hospital a la ciutat. El nou centre, que obrirà les seves portes després de l’estiu, ha suposat una inversió de més de 40 milions d’euros i la creació de 400 llocs de treball de professionals mèdics. A més, Quirónsalud ha donat facilitats a treballadors del grup residents a Badalona i a la rodalia pel seu trasllat al nou hospital, facilitant la mobilitat interna més a prop dels seus domicilis.

A l’acte, hi ha assistit el president de FEB-PIMEC, Josep Maria Puente, el vicepresident, Víctor Betran, el delegat territorial, Damià Fernández, i el membre de la Junta, Joan Walter.

 Ubicació estratègica pel nord del Barcelonès i el Maresme

El nou hospital, ubicat al número 77 del carrer de la Seu d’Urgell, amb l’Avinguda de Navarra, està situat a tocar de la sortida Nord de l’autopista C-31 de Badalona, a només 12 Km del centre de Barcelona. La ubicació, estratègica, amb fàcil accés des de l’autopista, donarà cobertura mèdica privada als pacients d’arreu del Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs) i arreu del Maresme, sense que aquests s’hagin de desplaçar en altres centres del grup Quirónsalud a la ciutat de Barcelona.

35 especialitats mèdiques i 6 quiròfans

Per al gerent de l’hospital Quirónsalud Badalona, el badaloní Josep Lluís Vega, les noves instal·lacions, l’àmplia cartera de serveis i el quadre mèdic format per professionals amb una dilatada experiència en el grup, seran “els pilars” d’aquest nou centre. De fet, el nou hospital disposarà d’una cartera assistencial completa amb 35 especialitats mèdiques i quirúrgiques, i les millors infraestructures: consultes externes, quiròfans i hospitalització.

En total, el nou hospital compta amb 72 habitacions individuals (8 d’elles, suites), 6 quiròfans, 6 boxes UCI, 12 boxes REA, 10 habitacions d’hospital de dia quirúrgic, 36 consultes, 2 sales d’endoscòpia i una completa àrea de diagnòstic per la imatge amb una dotació completa: ressonància magnètica, TAC, radiologia convencial, ecògraf, mamògraf, densitometria i ortopantomografia.

Pel que fa a les urgències mèdiques, el nou hospital Quirónsalud Badalona tindrà una àrea de més de 600 metres quadrats que permetrà separar els adults de les urgències pediàtriques.