Skip links

FEB-PIMEC presenta les seves propostes econòmiques als grups municipals per les eleccions de maig

FEB-PIMEC ha presentat aquest matí davant dels grups municipals amb representació de l’Ajuntament del document “Reptes de futur necessaris per a l’economia de Badalona”. El document s’ha presentat en un acte Al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) i recull una sèrie de propostes en l’àmbit econòmic perquè siguin traslladades en la consistori badaloní en el proper mandat, de cara aquestes noves eleccions del mes de maig.

Durant l’acte, el president de FEB-PIMEC, Josep Maria Puente, ha fet una sèrie de precs basats en 3 grans eixos del potencial econòmic que poden donar resposta als objectius de millorar la capacitat econòmica de la ciutat; el sector sanitari, el teixit industrial, i el turisme.
Puente ha recordat que aquesta és la tercera edició del document que presenta la FEB, per tant el tercer mandat. I, en aquest sentit, s’ha lamentat que moltes de les coses que figuren en el document ja s’arrosseguen de l’anterior.
Un dels punts que ha remarcat el president és la necessitat urgent de modernitzar tota l’administració de l’Ajuntament de Badalona. Per Puente, molts empresaris malgrat veure el potencial de la ciutat, defugen d’implantar-se a Badalona per l’excessiva lentitud burocràtica de l’Ajuntament.
Puente ha fet una crida a la “unitat” dels grups municipals per desencallar projectes de ciutat, de vital importància per l’economia local.
Al seu torn, els diferents grups polítics participants han coincidit en la necessitat d’arribar a acords més enllà de partidismes i tots en constat la bona disposició “de sempre” de la Federació d’Empresaris de Badalona per treballar per la ciutat de Badalona.
Podeu consultar les propostes  en aquest enllaç.