Skip links

L’Hotel Marina Badalona s’adhereix a la FEB com a empresa col·laboradora

L’Hotel Marina Badalona, la nova joia hotelera a la ciutat de Badalona, s’ha adherit a la Federació Empresarial de Badalona com a empresa col·laboradora. L’objectiu de l’establiment de la cadena Sallés Hotels és apropar-se al teixit empresarial de la ciutat com a nou punt de trobada de referència per fer negocis a Badalona.

L’acte de signatura que ha tingut lloc aquest matí a la terrassa panoràmica de l’hotel, ha estat presidit per la gerent de la cadena, Yolanda Sallés, i el president de la Federació Empresarial de Badalona, Josep Maria Puente.

Puente ha volgut recordar que la construcció de més hotels ha estat una de les reivindicacions de la FEB al llarg de la seva història, poder comptar amb més establiments hotelers d’excel·lència per respondre al potencial turístic i econòmic de la ciutat de Badalona. També ha celebrat l’aposta de Marina Badalona per fer-se soci de la FEB. En aquest sentit, Yolanda Sallés ha desitjat que aquest adhesió sigui l’inici d’un llarg camí entre ambdues entitats.

Hotel amb vistes privilegiades de la ciutat

L’establiment hoteler, obert el passat mes de maig, té una categoria de quatre estrelles i disposa de 181 habitacions distribuïdes a les 14 plantes. També ofereix tres opcions de restauració, cinc espais de diverses mides per a reunions empresarials o celebracions, una àrea termal i diverses terrasses, entre les quals destaca la situada a la part més alta amb unes vistes de 360 ​​graus sobre el litoral i la ciutat.

El nou hotel vol ser una nova referència per al turisme a Badalona i pretén oferir als visitants, a més de les vistes del port, del litoral i de la ciutat, experiències relacionades amb la cultura local com a visites a espais com el Museu o activitats nàutiques al port.

Aposta per la contractació local

La propietat de l’hotel i l’Ajuntament de Badalona van signar un conveni que ha permès que una part del personal contractat sigui de la ciutat i que, en les futures incorporacions, l’empresa tingui a la seva disposició la borsa de treball de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO ) per seleccionar les persones que s’ajustin als llocs de treball vacants.