Skip links

Procés participatiu PAM-PIM

L’Ajuntament de Badalona va engegar aquest mes de Juny el Pla d’ Actuació Municipal (PAM) i el pressupost d’ inversions Municipals (PIM), programes que vénen a marcar quines són les prioritats de la ciutat els propers anys.

La FEB forma part del Grup Promotor juntament amb d’ altres entitats de la ciutat amb l’ objectiu de reforçar les funcions de debat, consulta, proposta….

En aquest sentit s’ ha iniciat un procés participatiu per tal de que tothom pugui presentar diferents propostes a les que es destini part del presupost d’ inversions de l’ Ajuntament. És per això que la FEB ha efectuat dues propostes: “Adeqüació Polígons industrials” i ” l’Eix del coneixement”.

En la proposta d’ adeqüació dels Polígons, sol.licitem es destini pressupost d’ inversions als nostres polígons per a la col.locació de la xarxa de fibra óptica, enllumenat correcte, es pavimentin correctament els nostres polígons, se’ls col.loqui el cartellatge necessari a tots ells amb inclusió de les empreses que hi ha als polígons, i es procedeixi a la neteja de tots ells de manera correcte.

En la proposta de l’ Eix del coneixement sol.licitem s’ aprofiti l’ ubicació del Hospital Germans Trias i Pujol i diferents Ents destinats a l’ investigació, i es creein universitats que permetin als joves de Badalona estudiar en la seva ciutat, poder dur a terme pràctiques en aquests centres sanitaris o d’ investigació, i es permeti la creació de llocs de treball de qualitat amb projecció de futur.

Tot això entenem afavoreix la riquesa del nostre teixit empresarial i alhora de la ciutat, per tal de que Badalona recuperi la seva situació capdevantera que històricament havia tingut.

Aquest procés és de caire participatiu, i requereix de l’ atenció de la gent i les corresponents votacions, motiu per el que no només us informen de les actuacions realitzades, sinó que us deixem el Link corresponent per tal de que si hi esteu interessats pogueu votar a favor de les propostes i així obtenir el màxim soport a les mateixes en benefici de les nostres empreses,.

Animeu-vos a participar!