Skip links

Situació econòmica actual i perspectives de recuperació, amb José Mª Gay de Liébana

Feb-PIMEC i l’Ajuntament de Badalona et conviden a participar en aquesta trobada digital d’àmbit econòmic per a conèixer l’escenari 2021.

Definitivament, el 2020 ha estat un any marcat per la pandèmia en tots els àmbits, i, de moment, tot apunta que la primera meitat del 2021 seguirà per aquest camí. La covid-19 està causant un terratrèmol econòmic més fort del que alguns experts van preveure en el moment de la irrupció del coronavirus. Les petites i mitjanes empreses, però sobretot els comerços, estan patint particularment els mesos de confinament i la baixada del consum derivada de la situació actual. Però, en quin punt ens trobem ara mateix? Les ajudes dels Governs central i autonòmic estan sent suficients i efectives? I les europees, quan arribaran? Quines perspectives de recuperació econòmica hi ha?

Per tal de posar una mica de llum en aquestes i altres qüestions, comptarem amb l’economista, escriptor, conferenciant i professor d’Economia Financera i Comptabilitat a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, Sr. José Maria Gay de Liébana. 

 

PROGRAMA

18.00 h Presentació de la trobada

Sr. Jordi Alcover, periodista

18.05 h Benvinguda

Sr. Josep Maria Puente, president de FEB-PIMEC

18.15 h Situació econòmica actual i perspectives de recuperació

Sr. José Mª Gay de Liébana, economista, escriptor, conferenciant i professor d’Economia Financera i Comptabilitat a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona

18.55 h Taula rodona

Participants:

Sr. Josep Maria Puente, president de FEB-PIMEC

Sr. José Mª Gay de Liébana, economista, escriptor, conferenciant i professor d’Economia Financera i Comptabilitat a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona

Sra. Eva Hernampérez, directora general de Grup Anudal

Sr. Ferran Alberch, CEO d’Alberch, S.A.

Modera: Sr. Jordi Alcover, periodista

19.20 h Cloenda

Il·lm. Sr. Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona

19.30 h Fi de la sessió

 

Lloc: PIMEC Virtual
Ponent/s: 

 

Sr. José Mª Gay de Liébana

Doctor en Ciències Econòmiques i doctor en Dret. Acadèmic de número de la Reial Acadèmia Europea de Doctors. Professor titular d’Economia Financera i Comptabilitat a la Facultat d’Economia i Empresa, Universitat de Barcelona. Membre d’honor del REA – Auditors del Consell General d’Economistes. Perit i professor mercantil. Diplomat en Ciències Empresarials i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Llicenciat en Economia. Llicenciat en Dret. Diplomat en Estudis de Direcció d’Empreses, especialitat economicofinancera, per ESADE. MBA i màster universitari en Negocis Internacionals (EAE). Economista, membre del Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC). Expert comptable acreditat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i validat pel Consell General d’Economistes d’Espanya. Expert comptable acreditat, títol expedit per l’AECA, Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració. Censor jurat de comptes, membre de l’Institut de Censors Jurats de Comptes i del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya. Advocat, col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB). Auditor, membre numerari del Registre d’Economistes Auditors del Consell General d’Economistes (REA – REGA). Membre del Registre d’Economistes Assessors Fiscals (REAF – REGAF) del Consell General d’Economistes. Presideix la Comissió d’Economia i Finances de l’Esport del Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC). Vocal de la Comissió de Principis Comptables a Espanya de l’Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d’Empreses (AECA). Membre del Consell Assessor de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Administració de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID). El 2013 va ser distingit amb el Premi Economia 2012 concedit per l’Associació de Corresponsals de Premsa Estrangera a Espanya (ACPE).

Autor i coautor de diversos llibres sobre temes econòmics, financers, comptables i tributaris. L’últim, Revolución tecnológica y Nueva Economía (Deusto, Planeta; 2020)

 

Inscriu-te aquí