Skip links

Reunió de la FEB amb els Mossos d’Esquadra

El president de la Federació d’Empresaris de Badalona, Josep Maria Puente, s’ha reunit aquest dimecres amb la nova intendent de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Badalona, Rocío Rubio. Rubio que des de fa unes setmanes substitueix a Lluís Estapé al capdavant del cos policial a la ciutat ha optat per presentar-se davant de la societat civil badalonina mantenint una reunió amb el líder de la FEB.

Durant la trobada la intendent ha mostrat la voluntat de ser propera a la ciutadania i han acordat fer una sèrie de xerrades amb els empresaris i comerciants de Badalona per parlar sobre diferents aspectes de seguretat que puguin preocupar el sector. Els més immediats són la Vaga General prevista per la setmana vinent o l’Operació Grèvol sobre seguretat ciutadana en els eixos comercials i polígons industrials durant la campanya de Nadal.

Puente s’ha compromès a celebrar un esmorzar, com els que organitza periòdicament la FEB, perquè el mateix cos de Mossos d’Esquadra es dirigeixi a l’empresariat i pugui conèixer de primera mà les necessitats del sector.