Skip links

Convocatòria Esmorzar d’Empresaris. Dimarts 20 de Novembre.

Benvolguts Socis,

El proper dimarts dia 20 de Novembre a l’edifici BCIN de 8.30h a les 9.30h., tenim la sort de poder rebre al Sr.Xavier Campos Ballester, badaloní i jurista internacional.

El Sr. Xavier Campos és un reconegut especialista en rel.lacions internacionals degut entre d’altres coses als més de 30 anys d’experiència en Nacions Unides (ONU) com a negociador, mediador i jurista internacional.

Els hi adjuntem alguns dels importants projectes en els que ha participat

-Interpretar la primera conferència de M. Gorvatchov sobre la “Perestroika”, a la seu de la ONU a Nova York

-Col.laborar en les negociacions del pla de pau per El Salvador i l’Amèrica Central.

-Participació en les conferències de les Nacions Unides sobre el Dret del Mar i el Canvi Climàtic, o les reunions del Consell de Seguretat, el Consell de Drets Humans, la Conferència sobre Desarmament, la Comissió de Dret Internacional.

-Projectes i programes de gestió i de marketing, en els àmbits del comerç internacional, del “sponsoring” esportiu i de l’organització de “events”(Jocs Olímpics Barcelona 92).

-Tanmateix cal destacar la seva activitat tant a nivell d’aprenentatge com a docent en els temes de l’estudi de la negociació i la mediació, a la Facultat de Dret de Harvard a Massachussets, Estats Units

-Fundador de”Trans Law Solutions” mètode de negociació internacional.

El títol de la xerrada serà:

“Estrategies d’èxit per la negociació internacional”

(“Winning Strategies for Global Competitors”)

 

La presentació tindrà lloc en català, i inclourà referències (aclaridores) a la terminología, els conceptes i les tècniques de negociació i de resolució de conflictes en llèngua anglesa de resolució de conflictes en llèngua anglesa

Es prega confirmació d’assistència per tal de preveure l’aforament i el càtering.

telèfon 93.464.80.24

feb@febbdn.com

 

 

Aprofitem per saludar-los, FEDERACIÓ EMPRESARIAL DE BADALONA