Skip links

Febpimec assisteix a l’acte d’inauguració de la 3ª Fira Immobiliària de Badalona

El passat 15 d’abril, la Federació Empresarial de Badalona va assistir a la inauguració de la Fira Immobiliaria de Badalona.
En aquesta edició va estar organitzada per l’Ajuntament de Badalona a través de la societat Reactivació Badalona, amb la col·laboració de la Federació Empresarial de Badalona, l’Institut Català de l’Energia i el portal immobiliari Idealista, i hi van participar 18 expositors que cobreixen pràcticament tota l’oferta d’obra nova en contrucció.
Per primera vegada, els visitants van trobar informació sobre la certificació energètica dels edificis, noves tipologies de construcció i fórmules de propietat alternatives.

El segon tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, va explicar que “les novetats introduïdes en aquesta edició són l’exemple de la voluntat del govern d’iniciar un procés de transformació de la Fira Immobiliària per tal que aquesta esdevingui una Fira de l’Habitatge que inclogui tant el sector immobiliari com la promoció de les noves tipologies de construcció, fórmules de propietat alternatives i eficiència energètica”.

El promotors i empreses participants són a la Fira Immobiliària són el Grup Morales, La Llave de Oro, Getsa, Cotonifici Canal, Proedif, Fundació Laboral der la Construcción Catalunya, Aelca, Oxygen, Marina Badalona, Xupluc, Gremi d’Instal·ladors del Barcelonés Nord i Baix Maresme, Inmoglaciar, Grupo SAM, Badalona Home Design, Ajuntament de Badalona/ICAEN, Celobert arquitectura i enginyeria, Tecnocasa i Grupo Inmobiliario Hogar.

En la 2ª edició d’aquesta Fira que es va celebrar l’any passat es van registrar més de 9.000 visitants i s’hi van produir 1.200 contactes comercials.