Skip links

FEB-PIMEC demana a l’Ajuntament que aprovi un nou pressupost de forma immediata

Poder donar sortida al ‘Pla de reactivació econòmica i social de Badalona’, la importància de la digitalització de les empreses i l’augment dels recursos municipals per abordar els reptes del futur són els eixos prioritaris per a FEB-PIMEC.

FEB-PIMEC valora positivament la proposta de pressupost que li ha presentat el Govern i demana als partits polítics de l’Ajuntament responsabilitat i altura de mires per aprovar-ho en un moment en què la ciutat ho necessita més que mai.

La Federació d’Empresaris de Badalona-Pimec, demana a tots els partits polítics de l’Ajuntament que aprovin un nou pressupost de forma immediata perquè la ciutat afronti els canvis tan importants que ha comportat la pandèmia. Per a FEB-PIMEC, poder donar sortida al ‘Pla de reactivació econòmica i social de Badalona’, la importància de la digitalització de les empreses i l’augment dels recursos municipals per abordar els reptes del futur són els eixos prioritaris.

FEB-PIMEC considera que Badalona necessita un pressupost de manera immediata per saber a on anem, com ho hem de fer i amb quins recursos. Aquest darrer any i mig, la societat ha canviat en moltes coses i és necessari que la ciutat s’adapti al més ràpidament possible per a no perdre més temps i ajudar a totes les empreses i autònoms a tirar endavant després de viure moments tan complicats.

En paraules del seu president, Josep Maria Puente, “hem de preparar urgentment a la ciutat per aquests canvis tan grans que s’han produït al nostre entorn i això necessita moltes inversions tant de caràcter ordinari com de caràcter extraordinari. Volem que Badalona ocupi el lloc que es mereix perquè només així podem competir amb ciutats del nostre entorn i crear riquesa per als nostres ciutadans”.

Per tots aquests motius, FEB-PIMEC valora positivament la proposta de pressupost que li ha presentat el Govern, i afegeix demandes concretes per al sector:

  • Partida pressupostària concreta per Accions de Foment Empresarial que doni cabuda a la celebració d’activitats sectorials a diferents zones de la ciutat per ajudar a revitalitzar el teixit empresarial de Badalona.

 

  • Recursos per a la digitalització electrònica de l’Administració per millorar i adaptar-se a la nova realitat de la Finestreta Única Empresarial (FUE) per tal que aquesta esdevingui realment una eina útil per a les empreses de la ciutat i les ajudi a millorar la seva competitivitat.

Amb aquestes incorporacions, FEB-PIMEC demana als partits polítics de l’Ajuntament responsabilitat i altura de mires per aprovar el nou pressupost municipal al més aviat possible en un moment en què la ciutat, les empreses i tots els ciutadans ho necessiten més que mai.

Josep M. Puente Fluvià 
President de FEB-PIMEC (Federació Empresarial de Badalona – Pimec)