Skip links

FEB PIMEC celebra el seu tradicional dinar d’estiu reclamant una aposta decidida per millorar els polígons industrials

Badalona, dijous 19 de juliol del 2018

La junta de FEB PIMEC ha celebrat aquest dijous el seu tradicional dinar d’estiu al Restaurant Mas Corts on ha comptat amb la presència del nou alcalde de Badalona, Álex Pastor.

L’acte encapçalat pel president de FEB PIMEC, Josep Maria Puente, el president d’Honor, Joaquim Padrós i el vicepresident Victor Betran, ha servit per compartir amb el nou alcalde les importants inquietuds del sector empresarial badaloní al nou govern local.

Entre d’altres i, en paraules de Puente, la creació de llocs de treball de qualitat a la ciutat de Badalona. Per això és important, ha apuntat, apuntar cap a una formació continuada per treballadors i empresaris perquè no es quedin “obsolets” però també “actualitzar les diferents activitats dels polígons industrials que hi ha a Badalona per afavorir l’atracció de nova activitat econòmica a la ciutat i una conseqüent creació de llocs de treball”.

Amb tot, i com a dinar d’estiu també s’ha volgut posar l’accent en el turisme. El president de la FEB ha recalcat que només hi ha dos hotels a Badalona i, això, ho ha valorat com a “simptomàtic”. Per Puente, les polítiques de la ciutat han de dirigir els seus esforços cap al turisme i a la restauració i, en aquest sentit, el dirigent empresarial ha mostrat la seva preocupació per la prohibició de l’aparcament del passeig marítim de la ciutat, ja que això està provocant pèrdues als restauradors de la zona.

L’acte, també ha comptat amb la presència del segon tinent d’alcalde de l’Àmbit dels Serveis a les Persones i Seguretat, Jordi Subirana.

A continuació deixem un enllaç de la notícia que ha fet pública la Televisió de Badalona sobre la trobada.

Inici: 1,47
Final: 4:48