Skip links

FEB-PIMEC assisteix al sopar anual d’Aspanin celebrat al BCIN

Després que la pandèmia obligués, l’any passat, a convertir el sopar solidari d’Aspanin en un esdeveniment virtual retransmès en streaming, la cita anual de l’entitat badalonina ha tornat al seu format habitual i s’ha celebrat, com és tradició, al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN).

El sopar, que ha comptat amb l’assistència, del Joan Walter, membre de la junta de FEB-PIMEC, va recaptar un total de 3.716,05€, que aniran destinats en pro de les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies i, concretament, al projecte de rehabilitació de pisos de suport.

El sopar va aplegar més de 2 centenars de persones i diverses autoritats entre les quals:  el 1r tinent d’Alcaldia i Regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, el Sr. Àlex Montornès, per delegació del Sr. Rubén Guijarro, Alcalde de Badalona; la 2a tinenta d’Alcaldia  i Regidora de l’Àmbit d’educació, feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, participació i agenda 2030, la Sra. Aïda Llauradó; el 3r tinent d’Alcaldia i Regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les persones i impuls comercial, Sr. David Torrents; la regidora de l’Àrea de Cultura i Mobilitat de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, la Sra. Anna Mª Lara; la regidora de l’Àrea de Joventut, Coordinació Territorial i Participació Ciutadana de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, la Sra. Andrea Zapata. I de la Generalitat de Catalunya, la directora dels Serveis Territorials a Barcelona, la Sra. Lluïsa Nicolau, en delegació de la consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sra. Violant Cervera.

Aspanin és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 1966 a Badalona per defensar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies i proporcionar-los el suport i els serveis necessaris perquè tinguin una millor qualitat de vida.