Skip links

Anudal rep el I Premi Corresponsables

Anudal ha estat premiada amb el “I Premis Corresponsables” en la categoria -Petita i Mitjana Empresa- que es va celebrar a Madrid i que havia rebut més de 520 candidatures.

Anudal és una pime dedicada a la fabricació d’esquadres i unions per a fusteria d’alumini, que aplica des de fa més de 20 anys una política molt activa en la integració de persones amb discapacitat.

Actualment, el personal discapacitat representa el 30% de la plantilla i s’han adaptat els llocs de treball a les seves capacitats. Els treballadors amb discapacitat es troben integrats en diferents departaments i responsabilitats. Tot i que la crisi de la construcció ha suposat la reducció de personal, el compromís amb el percentatge de personal discapacitat s’ha mantingut. A més, Anudal ha ampliat la seva política d’integració a d’altres col·lectius en risc d’exclusió com les dones aturades i majors de 45 anys

És molt destacable que en aquest moments una empresa badalonina associada desde fa molts anys a la FEB, rebi aquest important premi en reconeixement a la seva bona tasca.