Skip links

Quirónsalud s’adhereix a la FEB com a empresa col·laboradora

El grup Quirónsalud s’adhereix a la Federació Empresarial de Badalona per enfortir els seus llaços amb el territori, mentre construeix el seu nou hospital de 14.000 metres quadrats a l’Avinguda de Navarra. L’empresa hospitalària privada líder a Espanya, que compta amb els Centres Quirónsalud Dígest a  Badalona, ha apostat per la FEB com a soci clau adherint-se com a empresa col·laboradora.
L’acte de formalització ha tingut lloc aquest dijous al Badalona Centre Internacional de Negocis i ha comptat amb el director territorial, Germán Barraqueta, i el president de FEB-PIMEC, Josep Maria Puente, a més de diferents representants tant de l’empresa com de l’associació empresarial badalonina.
Durante l’acte, Barraqueta ha assenyalat Badalona com a ciutat clau en el seu mapa d’expansió i ha parlat del futur hospital que està previst que obri les seves portes durant el primer semestre del 2023. Segons el director territorial, el Centre Hospitalari, funcionarà de forma autònoma, comptarà amb totes les especialitats i, a més, utilitzarà tècniques punteres en la digitalització de processos.
El President de la Federació Empresarial de Badalona, Josep Maria Puente, ha destacat la importància de la inversió que farà Quirónsalud de més de 35 milions d’euros i el revulsiu que suposarà per la ciutat, amb la creació de prop de 400 llocs de treball directes i indirectes. A més, també han explicat que Quirónsalud facilitarà a l’actual plantilla dels centres de Barcelona que actualment viuen a Badalona poder tenir la facilitat de treballar al nou hospital que tindrà la ciutat.
Podeu veure la notícia emesa a Televisió de Badalona: 
[A partir del minut 00:14:00]