Skip links

Nova Jornada de MC Mutual: ‘flash’ de la Seguretat Social

 

Nova jornada de la mà de MC MUTUAL pel proper 23 de març, on es donarà a conèixer les dues prestacions que els seus experts juristes aborden davant de la gestió de les mútues col·laboradores amb la Seguretat Social: risc durant l’embaràs, i lactància natural i incapacitat permanent.

Aquesta sessió es farà gràcies al recent conveni de col·laboració entre Feb-Pimec i MC Mutual. La convocatòria durarà des de les 9h fins a les 13.30h a la Sala Casajemas B (BCIN – Badalona).

D’aquesta manera es podran abastar els diferents temes seguint un programa establert i dictat per la ponent Sandra Merchán, advocada dels serveis jurídics d’MC Mutual.

Així doncs, coneixerem més a fons les prestacions de “risc” que existeix durant l’embaràs i sobretot quin és el procediment i documentació que s’exigeix. I per altra banda, la lactància natural i incapacitat permanent de les mares, i com s’analitza cada cas segons les necessitats personals de cada una.

Una jornada intensiva que ens farà entendre el caràcter que té la Seguretat Social i com MC Mutual actua segons els dos casos esmentats anteriorment.

Places limitades!