Skip links

Menarini, amb la col·laboració de més de 50 empreses, celebra amb gran èxit el 2n Notes Solidàries per Bdn

L’Auditori de Barcelona ha acollit una nit plena de solidaritat i de música gòspel en el segon concert “Notes solidàries per Badalona”, promogut pel Grupo Menarini. Més d’1.600 persones van poder gaudir de la música del Cor de Gòspel Sant Cugat. Els fons recaptats en l’esdeveniment aniran destinats als projectes de la Fundació Ateneu Sant Roc i de la Fundació Institut Guttmann, tots dos referents del treball social i sanitari de la ciutat de Badalona.

“Badalona és la ciutat que acull la nostra seu des de fa més de 45 anys i, com a empresa socialment responsable, organitzem aquest esdeveniment per donar a conèixer el treball que duen a terme aquestes entitats”, va declarar durant l’acte Salvador Pons, General Manager de Grup Menarini.

Veus solidàries a l’Auditori de Barcelona

Més de vuitanta veus van omplir de gòspel l’Auditori de Barcelona amb motiu del segon concert “Notes Solidàries per Badalona”. El Cor de Gòspel Sant Cugat, dirigit per Erwyn Seerutton, va oferir un concert espectacular a través d’un repertori de composicions originals del gòspel i espirituals negres, un programa vibrant i singular dissenyat amb motiu del seu desè aniversari. En aquesta ocasió, el públic assistent també va poder gaudir de l’actuació especial del cantant d’ afrosoul Emmanuel Pi D’job, artista internacional i finalista del programa de televisió The Voice a França. Al llarg del concert, el Cor de Gòspel Sant Cugat i Emmanuel Pi D’job van oferir versions de grans clàssics com The Storm is Passing Over, The Preacher o el clàssic Oh, Happy Day!

Segons Àngels Ponsa, presidenta del Cor de Gòspel Sant Cugat, “per a nosaltres ha estat un honor poder iniciar el nostre desè aniversari estrenant repertori en un escenari únic com és l’Auditori de Barcelona”.

En benefici de projectes socials i sanitaris de Badalona

Tots els fons recaptats es destinaran als projectes socials i sanitaris que tant la Fundació Ateneu Sant Roc com la Fundació Institut Guttmann desenvolupen per millorar la qualitat de vida de les persones de Badalona. La Fundació Ateneu Sant Roc és una entitat que promou projectes socioeducatius al barri de Sant Roc, dirigits a infància, joventut i persones adultes, incidint especialment en col·lectius com a mares joves i dones immigrants. Juan Jesús Guerrero, president de la Fundació Ateneu Sant Roc, va voler destacar que “gràcies a accions com la promoguda per Grup Menarini, podem seguir donant un servei social a Badalona. El compromís i el treball conjunt fomenta un model de col·laboració que va més enllà del propòsit empresarial per acostar-se al seu costat més humà”.

La Fundació Institut Guttmann serà l’altra beneficiària del concert solidari. Es tracta d’un hospital especialitzat en el tractament mèdic-quirúrgic i en la rehabilitació integral de persones amb lesions medul·lars, dany cerebral adquirit o discapacitats d’origen neurològic. “Amb aquesta iniciativa podem seguir avançant en la recerca de noves tècniques per aconseguir la rehabilitació dels nostres pacients, a més de poder brindar una atenció més personalitzada i humana gràcies a la col·laboració solidària de tots”, va manifestar el doctor Josep María Ramírez, director gerent de la Fundació Institut Guttmann.

FEB-PIMEC, un dels participants

Enguany, la Federació Empresarial de Badalona (FEB-PIMEC) també ha participat en aquest esdeveniment no només en la difusió de les seves empreses sinó també assistint a l’acte amb una representació de la pròpia entitat, encapçalada pel seu president, Josep Maria Puente.

 Sobre Menarini Espanya

Menarini és un grup farmacèutic internacional amb més de 125 anys d’història que està present en més de 130 països de tot el món. Menarini Espanya és una de les filials estratègiques del grup, amb una producció de 62 milions d’unitats de medicaments a l’any i una plantilla de prop de 750 treballadors. La seva seu a Badalona, amb una superfície de 15.000 m2, inclou la planta de producció i un dels sis centres de R+D que el Grup Menarini Internacional té a Europa. Menarini, present a Espanya des de fa 55 anys, se situa entre les 15 primeres empreses del sector farmacèutic espanyol.