Skip links

L’Associació Catalana de Xiringuitos fa un balanç positiu d’aquesta temporada

El president de l’entitat, també president d’Honor de FEB-PIMEC, Joaquim Padrós, ha parlat per una entrevista a El Punt Avui on ha parlat d’increments de facturació respecte l’estiu anterior.

Tot i que el balanç el realitza amb prudència, a falta de tenir xifres definitives, Padrós explica que després de parlar amb concessionaris que tenen guinguetes en diferents poblacions com El Masnou i Castelldefels, “les xifres són superiors” a la d’estius anteriors.

Tot i així, pel que fa a la ciutat de Badalona, Padrós ha lamentat el “perjudici” de la reducció del nombre de places d’aparcament i la restricció de la circulació en una part del litoral. A més també s’ha mostrat crític amb el retard de l’inici de la temporada de guinguetes a la ciutat.

Padrós també s’ha mostrat preocupat per la reducció de la densitat de sorra de moltes platges del litoral català i ha demanat un major compromís per part de les administracions per resoldre aquesta qüestió.

 

Per accedir a l’entrevista completa fer clic aquí:
http://www.elpuntavui.cat/economia/article/18-economia/1465534-som-com-els-pagesos-ens-passem-tot-l-estiu-patint-pel-temps.html

Fotografia: O.DURAN. El Punt Avui.