Skip links

L’Ajuntament de Badalona cedeix un local del BCIN a la Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona

Es tracta de la primera vegada que l’Ajuntament cedeix un local a la federació que agrupa els comerciants de la ciutat perquè pugui desenvolupar-hi les seves activitats

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, acompanyada pel segon tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas; pel director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens; pel president de la Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona, Joaquín Nocete, i pel secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraile, ha visitat avui el local que l’Ajuntament ha cedit a aquesta federació badalonina de comerciants a l’edifici del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN).

El segon tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, ha afirmat que “per al govern municipal és molt important que el petit comerç progressi i per aquesta raó des de l’Ajuntament es vol treballar conjuntament amb la Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona per desenvolupar projectes i impulsar iniciatives que millorin i consolidin el teixit comercial del municipi”. “Per primera vegada, l’Ajuntament cedeix un local a la federació que agrupa els comerciants de la ciutat. La cessió d’aquest espai al BCIN és una mostra d’aquesta voluntat del govern de potenciar aquest sector tan important en l’àmbit empresarial de la ciutat”, ha afegit.

Es tracta d’un espai situat a la segona planta de l’edifici del BCIN, al polígon de les Guixeres, on la Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona podrà desenvolupar les seves activitats. El local té una superfície de 22 metres quadrats i compta amb diferents serveis com telefonia i internet, entre d’altres. A més, disposen d’aparcament gratuït i descomptes en el lloguer de les sales de reunions i de les sales del centre de convencions.

Badalona, 23 de novembre de 2015

Noticia extreta de l’Ajuntament de Badalona.