Skip links

La Junta Directiva de Febpimec celebra el seu tradicional dinar d’estiu

La Junta Directiva de Febpimec va celebrar ahir, dia 25 de juliol, el seu tradicional dinar d’estiu amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Sr. Álex Pastor i del regidor de promoció econòmica, Sr. Jordi Subirana i altres convidats.

Com a tradició des de fa més de quinze anys, Febpimec va celebrar l’acte al restaurant badaloní Micaco’s, com a cloenda de la temporada abans de les vacances d’estiu.

Durant la jornada, el president de Febpimec, Josep Mª Puente, va sol·licitar i informar a l’alcalde de varis temes d’interés per als socis de Febpimec, i per extensió, per a les empreses de la ciutat, amb la intenció de que es puguin dur a terme en major o menor mesura.

Moltes d’aquestes propostes van ser presentades per Febpimec en el seu decàleg 2019-2023, com ara la reordenació i adequació als nous temps de l’entorn de Can Ruti, la modificació del pla de polígons i adequació d’aquests, potenciar nous models i tipus d’empresa, incidir en majors mesures de seguretat als polígons i comerços de la ciutat, entre d’altres.

Una sèrie de propostes que, tant l’alcade com el regidor, van rebre de molt bon grat i es va respirar una bona sintonia amb el nou consistori.

Febpimec es va mostrar, com sempre ha fet, al costat de l’alcalde de la ciutat, per tal de poder crear una total col·laboració que faci de Badalona, els seus empresaris i tota la ciutadania, una ciutat referent.