Skip links

La Fundació Josep Carreras s’adhereix a la Federació Empresarial de Badalona per enfortir els seus llaços amb el territori

La Fundació Josep Carreras per la lluita contra la leucèmia s’adhereix com a empresa col·laboradora de la Federació Empresarial de Badalona (FEB-PIMEC).

L’acte, que ha tingut lloc aquest dijous el matí al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) ha segellat l’acord de treballar conjuntament per difondre la tasca de recerca de la Fundació en el seu institut a la ciutat. L’objectiu, en paraules del President de FEB-PIMEC, Josep Maria Puente, és que la Federació Empresarial faci la interlocució amb el teixit empresarial per dotar de més recursos a la Fundació i col·laborar en certs processos de captació de talent i de digitalització.

En l’acte, en què hi ha assistit el director de l’Institut d’Investigació Josep Carreras, el prestigiós investigador, Manel Esteller, s’ha fet referència al clúster biosanitari de Can Ruti, on està ubicat l’Institut. El Doctor Esteller, s’ha mostrat molt orgullós pel que ha considerat com una associació entre recerca, innovació i empresa i el seu convenciment que l’acord promourà moltes més interaccions.

La signatura també ha comptat amb la presència de representants de l’Ajuntament de Badalona, concretament, el Primer tinent d’alcalde, Àlex Montornès, que ha recordat l’aposta ferma del govern municipal de dotar de més espai al Badalona Centre Internacional de Negocis, per incorporar empreses biomèdiques que treballin per a la zona de Can Ruti, com una forma d’enfortir aquest clúster de recerca biomèdica.

La Fundació Josep Carreras és la tercera empresa amb presència a la ciutat de Badalona que s’ha incorporat com a col·laborador destacat de FEB-PIMEC. Juntament amb ASPY i QuirónSalud amb les quals també s’ha buscat dinamitzar el potencial de recerca i innovació de la ciutat.