Skip links

La Fundació BTEC presenta el seu projecte a Badalona

La Fundació b_TEC va presentar el passat 14 d’Abril el projecte “Ecosistema d’Innovació al Barcelonès Nord” als empresaris del territori. L’acte, que es va dur a terme al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), va ser presidit per Ferran Alberch, president de la Delegació de la Cambra de Comerç i Joaquim Padrós, president de la Federació d’Empresaris de Badalona (FEB). Miquel Barceló, president de la Fundació b_TEC, va se l’encarregat d’explicar el desenvolupament actual del projecte.
Aquesta iniciativa té per finalitat donar valor als agents d’innovació del sector empresarial ubicats al territori, per tal de desenvolupar noves economies emergents a través del concepte d’ecosistema innovador, i invertir part dels recursos disponibles en recerca i coneixement per tal de que el seu efecte potenciador sigui aprofitat pels habitants de la zona.

A l’acte hi van assistir prop de 30 persones pertanyents a algunes de les empreses més representatives dels municipis, que focalitzen la seva activitat en l’àmbit de l’energia, la construcció i els serveis. Aquest projecte és subvencionat pel programa de Projectes Innovadors del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).