Skip links

La Federació Empresarial de Badalona presenta als grups municipals un nou decàleg amb propostes per dinamitzar econòmicament Badalona

A les portes d’uns nous comicis municipals, la Federació Empresarial de Badalona ha presentat aquest dijous al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN),  davant dels grups municipals de la ciutat, un decàleg amb propostes per dinamitzar l’economia local badalonina.

Aquest és el segon mandat que la FEB presenta tot un seguit de propostes fruit de la inquietud de petits empresaris i autònoms que ha anat recollint la Federació al llarg d’aquests últims anys.

El decàleg recull demandes concretes en infraestructures, fiscalitat, comerç i turisme, administració pública, fiscalitat, mobilitat i formació.

El president de la FEB, Josep Maria Puente, ha recalcat la necessitat que els diferents partits polítics recullin aquestes demandes concretes en forma de propostes programàtiques de cara el futur mandat municipal.

Puente ha recordat que moltes de les propostes com dotar de més presència universitària a Badalona o un pla per a la remodelació dels habitatges més antics de la ciutat requereixen de més d’un mandat i un gran consens polític a la ciutat.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i amb una nombrosa representació dels diferents grups polítics de la ciutat de Badalona.

Per descarregar-se el decàleg fer clic aquí.