Skip links

La Federació Empresarial de Badalona i PIMEC acorden un nou model patronal a Badalona i Montgat

La Federació Empresarial de Badalona (FEB) i PIMEC i  han signat avui, a l’Ajuntament de Badalona, una declaració d’intencions per treballar conjuntament en la consolidació final d’una nova forma d’entendre el model associatiu patronal. Es vol treballar per generar un nou model de relacions patronals, que permeti una millor relació i col·laboració. Per aquest motiu, la FEB s’afilia a PIMEC i s’integrarà en la seva estructura territorial i els seus òrgans de govern, i representarà la patronal al territori de Badalona i Montgat.

La declaració ha estat signada per Josep González, president de PIMEC, i Josep Maria Puente, president de la FEB. Josep Maria Puente, amb la presència d’Ambròs Martínez, president de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord i de Xavier García Albiol, alcalde de Badalona. Josep Maria Puente ha assegurat que amb aquest acord es donarà “una sola veu” a les petites, mitjanes i grans empreses de la ciutat. Per Josep Maria Puente és un moment d’unió i col·laboració entre les patronals per donar una millor resposta a les necessitats de les empreses del país. En paraules de Josep González, “l’actual situació del teixit de pimes i autònoms necessita, més que mai, que el món patronal vagi unit, per tenir més força davant de les institucions, i aconseguir que se l’escolti”. El president de PIMEC ha reclamat “una actuació valenta dels governs, que no se centri només en retallades i pujades d’impostos, sinó que creïn mesures per a la reactivació econòmica i del consum”.

A partir d’aquesta signatura, PIMEC i la FEB constituiran un grup de treball per desenvolupar la seva col·laboració. Els socis actuals de la FEB passaran a ser socis també de PIMEC i els que PIMEC tingui a la demarcació territorial de Badalona i Montgat també ho seran de la FEB. L’objectiu és que tots els socis d’ambdues entitats puguin accedir als serveis, acords  i representació que ofereixin de forma recíproca.

Els empresaris i empresàries d’aquest territori també es beneficiaran d’aquesta col·laboració a través dels actes i jornades que s’organitzin, ja que ambdues entitats s’informaran i es coordinaran per donar una oferta complementària, el que significarà un ventall més ampli d’espais per compartir coneixement.