Skip links

La FEBPIMEC aposta per la modernització dels polígons industrials de Badalona i per potenciar l’eix del coneixement en l’àmbit de Can Ruti i l’univeristat Torribera

La FEB des de fa anys adverteix a l’Ajuntament de Badalona de la necessitat de procedir a la modernització dels nostres polígons industrials, per tal de fer-los més competitius, atraure empreses a la ciutat i millorar l’ocupació, tantmateix constitueix, també per a la FEB, una importància capdal aprofitar i potenciar el pool d’empreses destinades a l’investigació científica i a la biotecnología del sector de Can Ruti i Torribera. En aquest sentit la FEB ha dut a terme diferents actuacions i reunions amb els diferents agents de la ciutat i del sector de Can Ruti i Torribera, per col·laborar i impulsar totes aquestes actuacions, destinades tant als nostres polígons, com al sector de Can Ruti i Torribera

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i el regidor de l’Àmbit Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, es van reunir el passat dimecres dia 2 de març al migdia amb el president de la Federació Empresarial de Badalona, Josep Maria Puente. L’alcaldessa Dolors Sabater va explicar que “la ciutat té un enorme potencial en el desenvolupament de l’eix del coneixement, que implica potenciar tota la zona de Can Ruti i del Campus Universitari Torribera, amb la seva extensió al polígon de Montigalà”.

En un comunicat expliquen que en la lluita contra la pobresa i l’atur, el foment del treball és la millor eina que tenen les institucions per millorar la qualitat de vida de les persones. I aquest en aquesta reunió, el govern de la ciutat i la Federació Empresarial de Badalona han coincidit en treballar de comú acord per fer que la ciutat sigui un pol d’atracció d’espais industrials que apostin per l’economia moderna.

L’alcaldessa ha dit que dels 7 polígons que hi ha a Badalona “n’hi ha alguns que cal posar al dia, especialment en l’apartat de les noves tecnologies. Si aconseguim que a la feina que es fa des de l’Ajuntament s’hi sumi la responsabilitat social corporativa que tenen les empreses farem que Badalona tingui una major atracció econòmica per a tothom”.

El president de la Federació Empresarial de Badalona, Josep Maria Puente, va destacar la bona sintonia amb el regidor Àlex Mañas, afirmant que “estem buscant entre tots un model d’economia de ciutat que es desenvolupi al voltant de les noves tecnologies i de la indústria del coneixement. I per començar és imprescindible que els polígons industrials de la ciutat tinguin tots fibra òptica”.

Font: badanotis.com