Skip links

La FEB organitza un esmorzar empresarial sobre eficiència comercial

El Badalona Centre Internacional de Negocis ha acollit un mes més el tradicional esmorzar de la FEB. En aquesta ocasió el soci-director, Francesc de Haro, d’una de les nostres empreses associades, Tresmall, ha pronunciat una conferència sobre eficiència comercial.  En la xerrada, de Haro ha analitzat les mancances del departament comercial tipus d’una empresa  fent una especial incidència en la manca de formació i adaptació tecnològica del departament.  En aquest sentit, segons una estadística, el consultor ha apuntat que al llarg del dia el comercial només dedica un 20% del seu temps a vendre.

En l’esmorzar el soci-director de Tresmall ha apuntat algunes de les estratègies per millorar l’eficiència comercial i ha posat l’accent en la gestió individualitzada del client, “la venda un cop s’ha fet, continua”, ha recordat Francesc de Haro.

Aquesta ha estat la primera edició que la FEB ha ofert als participants la possibilitat de continuar la sessió amb una consultoria personalitzada. Tresmall ha entregat una butlleta que els assistents interessats han omplert i després se’n seleccionaran cinc.

 Per a més informació podeu descarregar-vos el document de la presentació fent un clic aquí.