Skip links

La FEB i l’Ajuntament obren el procés de selecció per ocupar el nou viver municipal

L’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de la Federació Empresarial de Badalona obriran la setmana que ve el procés de selecció dels emprenedors que ocuparan el nou viver d’empreses municipal que s’ha creat al polígon de les Guixeres.

L’alcalde i el president d’honor de la FEB, Joaquim Padrós, han visitat les intal·lacions del nou equipament  situat al carrer de l’Energia, número 16, al polígon de les Guixeres. Disposa d’una superfície construïda de 327 metres quadrats, amb capacitat per a 8 despatxos equipats amb les infraestructures necessàries i sales de reunions.

Per poder optar a un d’aquests espais del Viver d’Empreses cal complir certs requisits com estar donat d’alta com a empresari o autònom a efectes fiscals; tenir la consideració d’empresa nova; tenir el domicili social a Badalona i establir el domicili d’activitat a la seu del Viver d’Empreses; no desenvolupar activitats nocives, insalubres o perilloses; i presentar un projecte que avali la seva viabilitat econòmica, que servirà de base a la selecció de sol·licituds.

El President d’honor, Joaquim Padrós, ha subratllat la importància d’aquesta iniciativa municipal per donar cabuda a les persones que generaran llocs de treball a la ciutat, ja sigui pel seu propi projecte d’autocupació o perquè en un futur puguin arribar a contractar a nous treballadors.

Per facilitar les gestions, el Viver d’Empreses ja disposa de la seva pròpia web.