Skip links

Josep Maria Puente revalida el càrrec de president de FEB-PIMEC per 4 anys més

Josep Maria Puente ha estat revalidat com a president de FEB-PIMEC per una àmplia majoria de socis en una Assemblea Ordinària i Extraordinària. El nou president ha renovat el càrrec per un mandat de 4 anys més.

Puente, satisfet i il·lusionat continua tenint el repte “d’ajudar a posar Badalona en el mapa de les empreses” com una ciutat ben comunicada i atractiva per a fer negocis, amb un gran dinamisme per a l’emprenedoria.

Posar Badalona en el mapa

El flamant reescollit president ha tornat a recordar que el seu càrrec no és “polític” i per tant “puc dir les coses quan toquen”. En aquest sentit, s’ha posat a disposició de les empreses badalonines per “ajudar en el què calgui” i a remar perquè l’Ajuntament i els diferents grups municipals treballin per una Badalona millor.

Puente és la tercera vegada que ha estat escollit president de FEB-PIMEC. Durant els 3 mandats que porta al capdavant de la Federació, des del 2012, s’ha convertit en la única patronal empresarial a Catalunya adscrita a Foment i a PIMEC, mantenint autonomia pròpia com a federació empresarial.

Nou president del Gremi de Constructors

Durant l’assemblea, s’ha designat nou president del Gremi de Constructors de Badalona, adscrit a FEB-PIMEC. Ambrós Martínez, Vicepresident del Gremi de Constructors de la Província de Barcelona, agafa el relleu a Enric Garí, després de 25 anys en el càrrec. I ho fa en un moment en què Badalona triga una mitjana de 18 mesos en concedir un permís d’obres, erigint-se així, com el tercer municipi amb més lentitud burocràtica per un permís d’aquest tipus després de Cadaqués i Sant Cugat del Vallès. Ambrós Martínez pren el relleu amb il·lusió i amb ganes de continuar el camí de Garí en l’associació gremial.