Skip links

FEB-PIMEC va estar present en l’acte de reconeixement per l’exit a Rio de l’esportista Anna Cruz

Anna Cruz rep el reconeixement per la medalla de plata aconseguida a les Olimpiades de Rio 2016.

Badalona, 31 d’agost de 2016

FEB-PIMEC representada pel seu secretari general, Victor Betrán, va estar present en l’acte de reconeixement per l’exit als Jocs Olímpics de Rio (Brasil) de l’esportista badalonina Anna Cruz.

La jugadora badalonina va rebre un merescut homenatge per un exemple de superació dels reptes i de feina diaria per tal d’aconseguir els objectius. El seu basquet a lúltim segon dels quarts de final davant Turquia, va suposar la culminació d’una remontada que semblava impossible a pocs minuts pel final del partit. El resultat final va ser un ajustat 64 a 62. Aquella imatge es va convertir una de les més vistes dels passats Jocs Olímpics de Rio 2016.

No es van voler aturar allà i a les semifinals van superar a les campiones d’Europa, Sèrbia, amb un contundent 68 a 54. A la final esperava la gran favorita, els Estats Units, davant de les quals la Selecció Espanyola no va poder aturar la màquina americana comandada per una imponent Diana Taurasi amb 17 punts. El resultat final va ser de 101 a 72, però Espanya va aconseguir una molt meritòria medalla de plata.

Anna Cruz, que juga actualment al Dynamo de Kursk i també als Minnesota Lynx, on va guanyar l’anell de la WNBA amb  la temporada passada, és una les peces més importants d’un equip en renovació després de la retirada d’Amaya Valdemoro, la primera jugadora de bàsquet espanyola capaç d’aconseguir l’anell de campiona de la WNBA i considerada la millor jugadora de bàsquet de la historia d’Espanya.