Skip links

FEB PIMEC organitza una trobada d’empresaris per informar sobre les bonificacions de contingències de la SS

FEB PIMEC ha organitzat un esmorzar empresarial amb la col·laboració de MC Mutual per parlar sobre els canvis legislatius en les bonificacions de les contingències de la seguretat social.

El Reial Decret 404/2010 va establir un sistema d’incentius, que permet a les organitzacions la devolució de fins al 10% de les seves cotitzacions a la Seguretat Social per contingències professionals. Els criteris establerts que donen accés a les empreses a aquest sistema d’incentius s’ha modificat, de manera significativa, pel Reial Decret 231/2017, que entrarà en vigor en la pròxima campanya el 2018. Aquesta modificació neix amb un doble objectiu: agilitzar i simplificar el procés de sol·licitud, reconeixement i abonament de l’incentiu; i implantar un sistema objectiu centrat en el comportament de la sinistralitat.

Durant l’acte els assistents van poder resoldre els dubtes amb la ponent, Yolanda Pinós, i compartir amb ella les seves inquietuds sobre les diferents opcions d’invertir en millores de riscos laborals. L’acte va comptar amb la presència del president de FEB-PIMEC, Josep Maria Puente i el president d’Honor, Joaquim Padrós.

Per a més informació contacteu amb MC Mutual: yolandapinos@mc-mutual.com