Skip links

FEB PIMEC i MC MUTUAL expliquen els nous canvis de normativa laboral del 2019

FEB PIMEC ha organitzat una jornada per informar sobre els punts claus del la nova normativa laboral del 2019 recollida en el nou Reial decret 28/2018.

La jornada, organitzada de la mà de MC Mutual aquest dijous al Badalona Centre Internacional de Negocis, ha servit per analitzar els punts clau del nou decret per a la revaloració de les pensions públiques i altres mesures urgents en matèria social, laboral i d’ocupació.

El president de FEB PIMEC a Badalona, Josep Maria Puente, ha estat l’encarregat d’inaugurar la jornada que ha omplert d’assistents a petits empresaris i autònoms interessats en la nova regulació en matèria laboral.

En la jornada, un dels responsables del Serveis Jurídics d’MC Mutual, Jordi Serrats, ha pronunciat una ponència sobre les diferents modificacions importants que afecten la cotització a la Seguretat Social, tant en el Règim General com en el RETA, on s’inclouen com a obligatòries les cobertures professionals i el cessament d’activitat.

En l’acte també hi ha participat la directora territorial d’MC Mutual, Adela Segura Molina i el Director d’MC Mutual al Vallès Occidental, Manel Delí.