Skip links

FEB PIMEC firma un conveni de col·laboració amb la Fundació Badalona capaç per tal de promoure la inclusió social a les empreses

La Federació Empresarial de Badalona (FEB PIMEC) i la Fundació Badalona Capaç estrenyen llaços a la ciutat per tal de promoure la inclusió social en empreses badalonines.

En un acte celebrat al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) el president de la FEB PIMEC, Josep Maria Puente, i la presidenta de l’entitat Badalona Capaç, Maite Arqué, han firmat un conveni de col·laboració per tal de difondre entre els associats de l’entitat empresarial la possibilitat de contractar a perfils de capacitats diverses.

El conveni preveu actes de conscienciació entre empresaris de la ciutat i també de formació. L’entitat que vetlla per la inclusió social d’aquests col·lectius també pretén acostar testimonis d’empreses que ja incorporen aquest tipus de perfils amb èxit.

A més, està previst que aquest conveni es pugui realitzar amb empreses de més de 100 treballadors a la ciutat de Badalona, i organitzar unes jornades formatives per la inclusió a la ciutat.

Tan el president de la FEB PIMEC, Josep Maria Puente, com la presidenta de l’entitat, Maite Arqué han valorat molt positivament aquest conveni que els permetrà treballar conjuntament per la inclusió social i la igualtat a les empreses.