Skip links

FEB-PIMEC celebra el seu tradicional dinar d’estiu amb l’alcalde de Badalona

La junta de FEB PIMEC ha celebrat aquest migdia el seu tradicional dinar d’estiu al Restaurant Mas Corts.

L’acte, com és tradició, serveix per fer balanç del curs i parlar dels temes més rellevants de l’economia local. Enguany, ha comptat amb l’alcalde de Badalona Rubén Guijarro, i el primer tinent d’alcalde, Àlex Montornès.

La trobada que ha tingut una nombrosa participació de socis i sòcies de FEB-PIMEC i amb regust de Copa. Ja que ha estat un dels temes més comentats, la celebració aquest mes de juliol de la Copa del Rei a la ciutat de Badalona.

El president de FEB-PIMEC, Josep Maria Puente, ha demanat al govern municipal que no perdi l’oportunitat de projectar la ciutat en aquest esdeveniment i que es tingui tot previst, en referència a les diferents reformes d’equipaments esportius, que el govern municipal ja ha dit que remodelaran per tenir-los preparats per aquest gran esdeveniment esportiu. En aquest sentit, Puente ha demanat molts més recursos dels que inicialment té previst dedicar l’Ajuntament per aquesta “oportunitat d’or” per a la ciutat.

La Junta de FEB-PIMEC no ha pogut obviar tampoc l’actual conjuntura econòmica, amb una inflació desbocada, motiu pel qual ha mostrat la seva preocupació

Fotografies: la primera, de la reunió de la Junta de FEB-PIMEC i, a continuació, la fotografia amb les empreses col·laboradores.