Skip links

FEB-PIMEC assisteix a la inauguració del nou hospital Quirónsalud Badalona

Una delegació de FEB-PIMEC, encapçalada pel seu president, Josep Maria Puente, ha assistit a l’acte inaugural del nou Hospital Quirónsalud Badalona. L’acte, presidit per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha estat un edeveniment institucional que ha servit per donar-li  la benvinguda, després d’un mes de la seva posada en funcionament. L’esdeveniment ha comptat amb la presència del gerent del Departament de Salut de la Regió Metropolitana Nord, Arturo Míguez, diverses autoritats locals i una nodrida representació del teixit social i empresarial de la ciutat de Badalona.

El nou hospital disposa d´una cartera assistencial completa amb 35 especialitats mèdiques i quirúrgiques i les millors infraestructures: consultes externes, quiròfans i hospitalització. En total, el nou hospital compta amb 72 habitacions individuals (4 d’elles, suites), 6 quiròfans, 6 boxes UCI, 12 boxes REA, 10 habitacions d’hospital de dia quirúrgic, 36 consultes, 2 sales d’endoscòpia i una àrea completa de diagnòstic per la imatge amb una dotació completa: ressonància magnètica, TAC, radiologia convencional, ecògraf, mamògraf, densitometria i ortopantomografia. Pel que fa a les urgències mèdiques, el nou Hospital Quirónsalud Badalona tindrà una àrea de més de 600 metres quadrats que permetrà separar els adults de les urgències pediàtriques.

Quirónsalud Badalona està ubicat al número 77 del carrer de la Seu d’Urgell està situat al costat de la sortida Nord de l’autopista C-31 de Badalona, ​​a només 12 km del centre de Barcelona. L’objectiu del nou centre és el d’oferir als ciutadans del municipi i a les poblacions veïnes del Barcelonès Nord i El Maresme un servei complet i especialitzat per tractar qualsevol tipus de patologia i urgència mèdica.