Skip links

El president de PIMEC, Josep González, i l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, assisteixen al dinar d’estiu de FEB-PIMEC

 

El dinar va servir a la patronal per reivindicar-se com agent útil en el foment de la dinamització econòmica a la ciutat

Badalona, 14 de juliol del 2016

 

El President de Pimec, Josep González, el Secretari General, Antoni Cañete, a més de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater i el regidor de Badalona Pròpera i Sostenible, Àlex Mañas donant suport a la FEB Pimec en el seu dinar d’estiu amb empresaris locals i agents socials al Restaurant Mas Corts de Tiana.

L’acte celebrat el passat dimarts al migdia va ser una bona oportunitat per fer balanç dels projectes amb els que s’està treballant en comú, col.laboracions amb l’administració i donar tot el suport i recolzament a projectes dinamitzadors que afavoreixin al teixit econòmic local i comarcal.

El president de FEB-PIMEC, Josep Mª Puente, va demanar a l’alcaldessa més col·laboració amb la patronal de la ciutat per tal de ser molt més efectius en temes relacionats amb el desenvolupament de les empreses, empresaris i polígons. També es va parlar del desenvolupament i inversió per a la zona de Can Ruti, reclamació històrica de FEB-PIMEC.

Pel president de FEB-PIMEC va ser una jornada productiva que va enfortir llaços entre patronal, empresaris i la pròpia administració del territori.