Skip links

El futur empresarial és digital, una de les conclusions de la sessió formativa organitzada per la FEB

Espanya és un dels països capdavanters en l’àmbit de desenvolupament digital i líder a Europa en consum de telèfons mòbils. Amb aquest preàmbul ha començat la sessió formativa que ha organitzat la Federació Empresarial de Badalona en un acte al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) retransmès en directe en stream per Youtube.

La sessió formativa ha comptat amb els ponents David Gorgues, CEO de Udugore i Director de Marketing de Asproseat i
Victor Bertrán, secretari general de la FEB, CEO de Grupo BG Media i Professor Associat de Marketing Digital a ESADE/HTSI i s’ha organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona, el BCIN, ASPY Prevención i la Diputació de Barcelona.

 

Els ponents han dibuixat un futur molt proper en què les petites i mitjanes empreses hauran de comptar amb un procés de transformació digital i apostar per internet com un canal de venda plausible. Un canal, per cert, on les cerques de veu cada vegada tindran més rellevància.
Els ponents han defensat que el procés de transformació digital és sempre un procés complex que inclou estratègies de posicionament, de difusió i publicitat i de la cadena de logística. Elements que no sempre es tenen en compte en emprendre la digitalització d’un negoci.