Skip links

Comunica’t, dona impuls al teu negoci

Comunicar és relativament fàcil, però comunicar bé ja és una altra història.

De la mateixa manera que les persones, les empreses i els comerços també comuniquen (fins i tot encara que no vulguin).

En aquesta sessió, el proper dimarts 6 de novembre, explicarem les claus de la comunicació del nostre temps, amb exemples pràctics sobre com es construeix l’opinió pública, i els millors mecanismes per assolir els nostres objectius. A més a més, exposarem la importància que té el bon ús de la llengua en les nostres comunicacions i oferirem les eines i els recursos que facilitaran aquesta tasca en el dia a dia de la teva empresa, amb un pressupost mínim.

Vols augmentar la teva notorietat i no saps per on començar? Consideres que el bon ús del català és important per donar un impuls al teu negoci? Has obert un perfil a Twitter i tens dubtes sobre com parlar amb el teu públic? Vols augmentar la visibilitat i les vendes del teu comerç? Necessites canviar de dalt a baix la comunicació de la teva empresa?

Aquests interrogants i molts més es posaran en relleu en aquest taller de comunicació, on també podràs resoldre els teus dubtes.

La jornada s’emmarca en el projecte Comunica’t de PIMEC, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

PROGRAMA

08.45 h
Recepció d’assistents

09.00 h
Benvinguda Sr. Josep Maria Puente, president de FEBPIMEC

09.10 h
Comunicar amb èxit Sr. Nestor Cumplido, periodista i expert
en Comunicació Corporativa de PIMEC

10.15 h
Per un servei de qualitat, el català és clau Tècnic/a del Consorci
per a la Normalització Lingüística del territori

10.45 h
Torn obert de preguntes

11.00 h
Comiat i sortida

La jornada s’emmarca en el projecte Comunica’t de PIMEC, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.