Skip links

Celebració del Dia de les Esquadres 2016 a l’ABP Badalona

El passat dimarts 12 d’abril el President d’honor, Sr.Joaquim Padrós, i el Gerent i Delegat Territorial, Sr. Damià Fernández van asistir en representació de Febpimec a l’acte de celebració del Dia de les Esquadres 2016 a l’ABP Badalona.

A l’acte hi van assistir representants dels cossos policials representants al territori, així com la Guardi Urbana de Badalona, la PoliciaLocal de Sant Adrià del Besòs i la Policia Local de Santa Coloma de Gramanet.

 

Tanmateix van estar presents representants dels Agents, Bombers, Protecció Civil, Creu Roja, Guàrdia Civil i Cos Nacional de Policia presents al territori, a més a més de la presència de diverses institicions, associacions, entitats i emrpeses de la zona.

L’acte va començar amb l’emissió d’un vídeo institucional del cos de Mossos d’Esquadra i va seguir amb un parlament de la Intendenta Lourdes Puigbarraca, Cap de l’ABP de Badalona.

En aquesta celebració es van entregar 18 agraïments per diverses col·laboracions amb el cos de Mossos d’Esquadra dels quals 3 es van donar a diferents cossos policials, 1 al cos de Bombers, 2 a la judicatura, 3 a vigilants de seguretat i 9 a diverses entitats i associacions de la zona. A més de repartir un total de 22 felicitacions atorgades per diverses actuacions realitzades durant el 2015, de caire assistencial, per accions on els mossos no estaven de servei i altres felicitations per la resolució d’una temptativa d’assassinat amb arma de foc o per la detenció i desarticulació d’un grup d’atracadors a mà armada.

 

Durant l’acte es va assistir a un parlament de la Intendenta Lourdes Puigbarraca, Cap de l’ABP de Badalona i a l’actuació del Conservatori Professional de Música de Badalona que han interpretat el primer moviment del Divertimento k.439 de Wolfgang Amadeus Mozart.

Un cop repartides les felicitacions, el Sr el Sr. Oriol Lladó, el Primer Tinent d’Alcalde de Badalona va fer un parlament i tot seguit va parlar l’alcalde de Sant Adrià del Besòs, l’il·lustríssim Sr. Joan Callau Bartolí.

La cerimònia es va clausurar amb l’himne nacional de Catalunya, Els Segadors, que van interpretar els alumnes del Conservatori Professional de Música de Badalona.