Skip links

Alta al Servei – Botó vermell – de la Guàrdia Urbana

 

Recordeu que teniu a la vostra disposició  el “botó vermell” de la guardia urbana, un sistema d’alarma discret per a comerciants  utilitzable desde el móbil. Així que es revi l’avís la Guardia Urbana es persona de la forma més inmediata possible al nostre comerç.

Amb l’objectiu de millorar la seguretat als comerços de Badalona, l’Ajuntament posa en marxa un servei gratuït orientat als comerciants de la ciutat. Aquest “botó vermell” consisteix en una aplicació mòbil (tecnologia Android) que només prenent un botó, envia un missatge d’avís a la Guardia Urbana, de manera discreta, qui es personarà de forma, el més immediata possible, al comerç en qüestió.
Al mateix temps, la pròpia Guardia Urbana trucarà al comerciant per confirmar la petició d’ajuda. Només en cas que el comerciant digui el codi de seguretat per desactivació del servei, s’anul·larà l’avís.

Quí ho pot demanar? Qualsevol comeciant que tingui l’establiment fix, situat en un immoble de la ciutat, amb les excepcions previstes al docuement de condicions d’ús que es poden consultar a la seva web. Us podeu donar d’ alta al servei a través de la pàgina web de l’ Ajuntament de Badalona, o bé directament a la Guardia Urbana, hareu de tenir en compte les condicions d’ ús indicades tant a la citada pàgina web de l’Ajuntament com per la Guardia Urbana.