Skip links

Amics de Can Ruti

Amics de Can Ruti està format per un grup molt divers de persones, amb un alt compromís amb la societat, que fomenta que es pugui seguir desenvolupant la recerca i la dedicació de professionals de la medicina i la investigació del campus de Can Ruti.

L’objectiu comú és contrtibuir en millorar la salut de les persones mitjançant avenços en la recerca, l’investigació per trobar solucions a les malalties i el descobriment de nous camins en el coneixement mèdic.

El seu objectiu és contribuir en continuar avançant en el desenvolupament i la recerca treballant al costat de la comunitat empresarial per millorar la salut de les persones.

Can Ruti és un campus multidisciplinar que serveix de punt de trobada d’institucions catalanes de referència en l’àmbit de la recerca en salut, entre les que es troba l’IGTP, que impulsa el projecte Amics de Can Ruti.

L’Institut Germans Trias i Pujol (IGTP), és un centre de recerca públic situat a Badalona que té com a objectiu principal incrementar el coneixement científic per transformar-lo en una millor salut i atenció mèdica dels pacients i de la comunitat.

Necesiten empreses com la vostra que els ajudin a seguir investigant, trobar solucions, continuar millorant la salut i crear futur per a seguir donant continuïtat als seus projectes.

 

Coneix més detalls de com col·laborar.